پارتیشن بیمارستانی و هر آنچه که در مورد آن باید بدانید

بیمارستان‌ها و مراکز درمانی از مراکز مهم خدماتی هستند که به دلیل حضور مراجعین زیاد و بزرگ بودن فضا نیازمند پارتیشن بندی و تفکیک فضای بیمارستان هستند. پارتیشن‌های استفاده شده در فضای بیمارستان باید به گونه‌ای طراحی شود که هم مناسب برای بیماران و هم برای کارکنان باشد. زیبایی بصری امروزه در طراحی دکوراسیون حرف اول را می‌زند. ما می‌خواهیم در این مقاله نکات لازم برای پارتیشن بیمارستانی را برای شما عزیزان شرح دهیم. در ادامه با ما همراه باشید.

پارتیشن بیمارستانی

پارتیشن بیمارستانی

فضای بیمارستان از بخش‌های مختلفی تشکیل می‌شود که باید نکات لازم برای هر بخش رعایت شود. بیماران زمان زیادی را در فضای بیمارستان سپری می‌کنند و همین امر سبب توجه آن‌ها به محیط اطراف می‌شود شما باید به گونه‌ای فضای بیمارستان را طراحی کنید که موجب آرامش و تسلی خاطر بیماران و همراهان آن‌ها باشد.  پارتیشن‌هایی که در فضای بیمارستان مورد استفاده واقع می‌شوند، باید نکات خاصی را برای آن‌ها در نظر داشت.

توجه به روانشناسی رنگ‌ها در پارتیشن بیمارستانی

استفاده از رنگ‌های آرامش بخش و ملایم در طراحی دکوراسیون بیمارستان موجب می‌شود تا بیماران از محیط بیمارستان آرامش دریافت کنند و در طی روند درمان با کادر درمان همراهی کنند. شما با انتخاب رنگ مناسب برا پارتیشن بندی بیمارستان می‌توانید در این راستا به روحیه بیماران کمک کنید. شما حتی می‌توانید از پارتیشن‌هایی که مناظر طبیعی و یا تصاویر زیبا دارند برای بیمارستان و یا کلینک‌های خود استفاده کنید.

امکان شست وشو و نظافت پارتیشن‌ بیمارستانی

محیط بیمارستان در معرض آلودگی‌های بسیاری است که برای سلامت بیماران و کادر درمان مضر است. خواه و ناخواه امکان آلوده شدن بخش‌های مختلف بیمارستان وجود دارد شما باید هنگام انتخاب پارتیشن بیمارستانی به این نکته توجه داشته باشید پارتیشن‌هایی که برای فضاهای درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند باید قابلیت نظافت و تمیز شدن و شستشو داشته باشند. شما می‌توانید از پارتیشن‌های شیشه‌ای و یا PVC برای پارتیشن بندی بیمارستانی استفاده کنید. این نوع پارتیشن‌ها نسبت به پارتیشن‌های چوبی و MDF راحت‌تر تمیز می‌شوند.

پارتیشن اداری بیمارستان

شما می‌توانید پارتیشن قسمت اداری بیمارستان را مناسب با همان بخش انتخاب کنید اما باید به این نکته توجه کنید قسمت‌های اداری مانند بخش پذیرش و یا ایستگاه‌های پرستاری به دلیل انجام کارهای محرمانه و وجود پرونده‌های پزشکی بیماران، باید از امنیت بالایی برخوردار باشند به همین دلیل می‌توان از شیشه‌های سند بلاست شده و مات یا از پارتیشن بیمارستانی پی وی سی که به داخل دید ندارد استفاده کرد.

توجه به ارتفاع در پارتیشن بندی

همانطور که می‌دانید پارتیشن‌ها دو نوع هستند: پارتیشن ثابت و پارتیشن متحرک. برای استفاده از پارتیشن ثابت باید توجه کنید که ارتفاع فضا مناسب است یا نه؟ آیا امکان اتصال پارتیشن به سقف ممکن است و… اگر فضای شما به گونه‌ای باشد که امکان استفاده از پارتیشن ثابت نباشد شما نمی‌توانید از پارتیشن‌های فریم لس متحرک برای محیط مورد نظر خود استفاده کنید. اگر مرکز درمانی شما تعداد تخت زیادی را دارد به شما پیشنهاد می‌کنیم از پارتیشن‌های متحرک چرخ دار استفاده کنید.

قابلیت جابه جایی پارتیشن بیمارستانی

نکته حائز اهمیتی که در رابطه با پارتیشن بیمارستانی باید به آن توجه کنید چرخ دار و یا بدون چرخ بودن پارتیشن است. برای محیط‌های درمانی بهتر است از پارتیشن‌های چرخ دار استفاده کنید چرا که جابه جایی آن‌ها ساده‌تر است و امکان رفت‌ و آمد بیمار و کادر درمان با وجود این نوع پارتیشن‌ها راحت‌تر است. همچنین پارتیشن‌هایی که قابلیت تا شدن دارند هنگام جابه جایی دردسر کمتری دارند و شما می‌توانید به راحتی آن‌ها را جمع کنید و در جای دیگر استفاده کنید.

پارتیشن بیمارستانی
قیمت پارتیشن بیمارستانی وعوامل موثر برقیمت آن
  • متریال و جنس مواد بکار رفته
  • پارتیشن‌ها از جنس‌های مختلفی مانند شیشه‌ای، هایگلاس، چوب، MDF ، PVC، آلومینیومی تولید و عرضه می‌شوند.
  • پارتیشن تک جداره و یا دوجداره که امکان نصب پرده کرکره داشته باشد و یا نداشته باشد، شیشه آن مات و یا شفاف باشد همگی از عوامل موثر در قیمت پارتیشن هستند.
  • شما می‌توانید پارتیشن طرح دار و یا ساده انتخاب کنید. همچنین می‌توانید بر روی پارتیشن مورد نظر خود هرگونه نوشته و یا طرحی که مد نظر دارید سفارش دهید.

پارتیشن مناسب محیط درمانی

پیشنهاد می‌کنیم اگر برای محیط‌های درمانی قصد تهیه پارتیشن دارید از سه جنس: شیشه‌ایی، PVC  و چوب  MDF استفاده کنید. در ادامه مزایای هرکدام را برای شما می‌نویسیم.

پارتیشن بیمارستانی شیشه‌ای

یکی از مزیت‌های مهم پارتیشن شیشه‌ای تمیز شدن آسان آن است. از دیگر مزایای پارتیشن شیشه‌ای می‌توان به نورگیر بودن این پارتیشن اشاره داشت. پارتیشن‌های شیشه‌ای مانعی برای عبور نور نیستن و فضا را دلباز نشان می‌دهند. شما می‌توانید از پارتیشن شیشه‌ای شفاف و یا مات استفاده کنید و حتی می‌توانید طرح‌های دلخواه خود را بر روی پارتیشن اجرا کنید. پارتیشن‌های شیشه‌ای در رنگ‌های مختلفی تولید می‌شوند که شما می‌توانید متناسب با روحیه بیماران رنگ پارتیشن را انتخاب کنید. از دیگر مزایای پارتیشن شیشه‌ای می‌توان به تک جداره یا دوجداره بودن آن اشاره داشت. پارتیشن‌های دوجداره قابلیت عایق صدا بودن را دارند و به آرام بودن فضای بیمارستان بسیار کمک می‌کنند.

پارتیشن چوب MDF

 پارتیشن‌های ام دی اف که امروزه در طراحی دکوراسیون بسیار کاربرد دارند. شما می‌توانید برای کلنیک‌های درمانی، بیمارستان و مطب‌های خصوصی از این مدل پارتیشن استفاده کنید. چوب mdf در مقابل رطوبت و تکثیر قارچ مقاوم است و همین امر سبب کاربرد بیشتر آن نسبت به چوب معمولی شده است. mdf تا حد قابل قبولی در مقابل صدا عایق است و از استحکام و مقاومت بالایی برخورد دار است.

پارتیشن PVC

PVC مخفف عبارت پلی ونیل کلراید است. این پلیمر در ساختمان سازی و طراحی دکوراسیون مخصوصا بخش پارتیشن بندی فضاهای اداری بسیار کاربرد دارد. هزینه مناسب، سبک بودن، تنوع رنگی بالا، استحکام و طول عمر زیاد همگی سبب محبوبیت این متریال برای پارتیشن بندی شده است. پارتیشن‌های تولید شده از جنس pvc به راحتی قابل تمیز شدن هستند.

سخن پایانی

اگر شما قصد تهیه پارتیشن برای محیط‌های پزشکی خود دارید می‌توانید با خیال آسوده از وبسایت اُرسی خرید کنید. این شرکت همواره به سلیقه ی مخاطبانش احترام می‌گذارد و مجموعه ای از بهترین محصولات با تنوع بالا را برای راحتی مشتریانش فراهم کرده است. کیفیت بالا و قیمت مناسب دو اصل مهم اُرسی می‌باشد. این مرکز به صورت تخصصی در زمینه پارتیشن با نیروهای متخصص و ماهر فعالیت دارد.

منبع:Hospital Partition

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *