پارتیشن یکی از مهم ترین اجزای فضای داخلی شرکتها و محیط ادارای است که کاربرد زیادی در طراحی فضای کار و شرکتها دارد. پارتیشن اداری اصولاً جهت تفکیک فضاهای مختلف و استفاده بهینه از محیط اداری و همچنین حفظ حریم خصوصی کارمندان استفاده میشود. اما اینکه برای چه فضایی از چه نوع پارتیشنی استفاده کنیم، اهمیت بسیار زیادی دارد، که در ادامه بیشتر به آن خواهیم پرداخت. اما در این مقاله به صورت تخصصی در مورد پارتیشن فریم لس که یکی از پرطرفدار ترین انواع پارتیشن اداری است، صحبت خواهیم کرد.
پارتیشن فریم لس چیست؟
چرا پارتیشن فریم لس؟
مقرون به صرفه بودن، زیبایی و کاربردی بودن، از مهم ترین خصوصیاتی است که می توان برای پارتیشن فریم لس برشمرد. با بکارگیری پارتیشن میتوانید از فضای موجود بهترین و بهینه ترین استفاده را داشته باشید. از مهم ترین کاربردهای پارتیشن فریم لس میتوان به کمتر شدن میزان پرتی فضا و زیباتر جلوه دادن محیط اداری اشاره کرد. بنابر این اگر به دنبال ایجاد فضای مدرن و شیک هستید میتوانید از این نوع پارتیشن در محیط کار خود استفاده کنید.
تفاوت پارتیشن فریم لس و پارتیشن فریم دار
برخلاف پارتیشن اداری آلومینیومی فریم دار، پارتیشنهای فریم لس طراحی مینیمال و ظریف تری دارند. جهت ایستایی و استقرار بهتر این نوع پارتیشن تنها در قسمت کف و سقف از پروفیل آلومینیوم استفاده میشود. به عبارت بهتر با به حداقل رساندن درصد آلومینیوم بکار رفته در پارتیشن، شما میتوانید پارتیشنی تمام شیشه ای و مدرن تر داشته باشید که از نظر جذابیت هیچ نوع پارتیشنی به گرد پای آن هم نمیرسد.
پارتیشن فریم لس چه ویژگی هایی دارد؟
این نوع پارتیشن ویژگی های مثبت زیادی دارد که مهم ترین آن مقرون به صرفه بودن آن است. پارتیشن فریم لس از استحکام بالایی برخوردار بوده وخیلی ها علاقه ای به سوراخ کردن زیاد دیوار یا کف را برای پارتیشن بندی ندارند، باید گفت این پارتیشن دقیقا مخصوص این افراد بوده و با کمترین سوراخ کاری در کف و دیوار ها پارتیشن بندی انجام شده و بازتاب نور عالی نیز دارد.از این جهت شروع به ساخت پارتیشن های فریم لس کردند تا دیگر دغدغه ای برای کاربران وجود نداشته باشد.
مزایای پارتیشن شیشه ای فریم لس
از پارتیشن ها برای تقسیم محیط های بزرگ به اتاق های شیشه ای استفاده می کنند. این نوع پارتیشن نیز انواع مختلفی دارد، که مدرن ترین نوع این پارتیشن ها، پارتیشن فریم لس است که برخی مزایایی با خود به همراه دارد:
- به عنوان عایقی حرارتی و صوتی از آن استفاده می کنند.
- فضا را باز تر و بزرگ تر نشان می دهد.
- نصب سریع و راحتی دارد.
- به خاطر اشغال کم فضا توسط پروفیل های نازک، برای محیط های کوچک نیز مناسب است.
- ماندگاری بالا دارند.
- برقراری حریم شخصی با نصب شیشه های مات امکان پذیر است.
قیمت پارتیشن فریم لس و عوامل موثر آن
پارتیشن های فریم لس مزایا و کاربرد های فراوان و موثری دارند.مقرون به صرفه بودن آن نیز یکی از مهم ترین مزایای پارتیشن های فریم لس بوده و لازم به ذکر است که در تعیین قیمت پارتیشن فریم لس نیز عواملی وجود دارند که در ادامه این عوامل را برای شما بازگو خواهیم کرد:
عوامل موثر بر قیمت پارتیشن شیشهای فریم لس
- رنگ فریم
- طرح انتخاب شده
- تعداد درب های آن
- نوع متریال
- متراژ
- ابعاد و اندازه
- هزینه نصب
پارتیشن تک جداره و دو جداره
پارتیشن تک جداره
پارتیشن تک جداره باعث می شود محیط سازمان دهی شود و کارمندان به بهترین نحو ممکن کار انجام دهند. این نوع فضاهای پارتیشن شده باعث می شود که هر شخصی فضای محرمانه خود را حفظ کند.پس با استفاده از پارتیشن تکح جداره می توان محیطی آرام و دلنشین برای کارمندان مهیا کرد.
- قابلیت نصب قفل و یراق آلات مورد نیاز بر روی پارتیشن
- دارای ستون های متعدد و جلوگیری از لغزندگی به حالت ایستاده.
- در ارتفاع های مختلف قابل اجرا بوده و نصب آسانی دارد.
- به صرفه بودن قیمت آن نسبت به پارتیشن دوجداره.
- برای ساختن آن از پروفیل های 4 در 4 استفاده می کنند.
پارتیشن دو جداره
در محیط های کاری و اداری سرو صدای زیادی وجود دارد و همین امر باعث شده که آرامش کارمندان مختل شود. بهترین راه جلوگیری کردن از انتقال این صدا بوده که می توان از پارتیشن دو جداره استفاده کرد.
- بین فاصله ی دو جداره آن می توان پرده کرکره ای نصب کرد این کار باعث زیبایی می شود.
- محدودیت رنگی ندارد و می توانید در تنوع های رنگی مختلف آن را خریداری کنید.
- با حذف زائده ها در طراحی پروفیل ها به زیبایی این پارتیشن افزوده می شود.
- این پارتیشن را در ارتفاعات بلند و کوتاه می توان اجرا کرد.
- قابلیت ساختن قاب های یک تکه ای و بزرگ را دارد.
- از ستون های کمتری در ساخت آن استفاده می شود، زیرا بدنه پارتیشن به اندازه کافی مستحکم و قوی است.
- متریالی که در پارتیشن دو جداره استفاده می شود باعث شده قیمت آن نسبت به تک جداره بالاتر باشد.
- می توان کابل های شبکه و سیستم را در بین آن عبور داد.
تفاوت پارتیشن تک جداره و دو جداره
انواع پارتیشن فریم لس ثابت و متحرک
پارتیشن فریم لس ثابت
این پارتیشن همانطور که از نامش پیداست به صورت ثابت بوده، یعنی یک بار وصل شده و شما اگر می خواهید تغییراتی در محیط ایجاد کنید باید کل اتاق را جابه جا کنید.
پارتیشن فریم لس متحرک
این پارتیشن ها بسار جالب است تا حالا بوده که برخی افراد نیزا به یک فضای خصوصی نیازدارند یا یک جلسه ای دارند که نمی خواهند عموم شاهد آن باشد.پس پارتیشن فریم لس گزینه بسیار خوبی بوده،این پارتیشن توسط ریل هایی در سقف و کف حرکت می کند و اگر که نیاز بود می توانید پنل های متحرک را باز کنید و ببندید.
شرکت اُرسی یکی از اولین ها و بهترین ها در زمینه ساخت،نصب و اجرای پارتیشن های فریم لس است که میتوانید با اطمینان خاطر کار های خود را در این زمینه به ما واگذار کنید.
منبع : avantisystemsusa.co